Kennismaken deze INKOM*?

Onafhankelijk Heren Dispuut Bonobo is een jong dispuut dat zich direct tot een meer dan bekend gezicht onder studerend Maastricht heeft gevormd. Kernwaarden van ons dispuut zijn verbondenheid, vrijzinnigheid en ongeremdheid. Wij zien als geen ander in dat het leven niet altijd even serieus moet worden genomen en gedragen ons hier dan ook naar met het organiseren van ludieke activiteiten zoals de “Tour de Bonobo” en het “Rellen met de ME”. Kijk dus niet verbaasd op wanneer je onze leden losgeslagen door de stad heen ziet lopen. Bij ons is de chaos gestructureerd, staat het bier continu koud en zijn de vrouwen altijd nat.

Nog niet volledig overtuigd dat student zijn meer is dan enkel je studie? Hebben de overheid en ome DUO je wijsgemaakt dat studeren en een dispuut niet samen gaan? Neem contact met ons op en oordeel zelf! Spreek de heren van Bonobo aan, drink een biertje en stel je vragen. Start het pad naar een hechte vriendschap. Een voor de rest van je leven!

Deze INKOM* kun je ons bereiken door een appje naar Raoul Karadag te sturen: +31657079980.

 

*Disclaimer: De Algemene Introductieweek van Maastricht, de INKOM, wordt georganiseerd door de Werkgroep INKOM namens de Maastricht University en Zuyd Hogeschool (www.inkom.nl). De Werkgroep INKOM is als organisatie verantwoordelijk voor het gehele INKOM programma.